Szigeti-Gulyás Lilla

Szigeti-Gulyás Lilla

"Amikor kitűztük az esküvő napját, volt egy elképzelésünk arról a napról! A készülődésről, a szertartásról, a lakodalomról, a dekorációról, a vendéglátásról, amivel kedves vendégeinket kápráztatjuk el, és nem utolsó sorban nekünk is örömet okoz. Leginkább a ruha kiválasztását vártam a legjobban.

Ha megkérdezték tőlem, hogy milyen ruhát szeretnék akkor azt válaszoltam, hogy olyan “Lillásat”. Akik ismernek azok mosolygósan azt válaszolták, hogy “tudom” :)


Először a Lafemme szalont kerestem meg, amit szimpatikus helynek éreztem. Nagy izgalommal vártam a napot amikor kiválaszthatom a ruhát, amiben majd azon a “nagy napon” különlegesnek érezhetem magam. Olyan ruhát szerettem volna, amiben szépnek és egyedinek érzem magam, ami tükrözi az egyéniségemet, amivel meghódíthatom a férjemet és egyben megtisztelem ezzel őt, a vendégeinket és magát a házasságkötésünket.

Kedvesen és segítőkészen fogadtak az üzletben. Nyugtatóan hatottak rám az üzlet színei, letisztultsága nyugalmat árasztott. Sok gyönyörű ruha közül néhányat felpróbáltam, míg azt nem éreztem, hogy ez az enyém.